Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Open Middag bij ToBe voor volwassenen

Speciaal voor volwassenen vanaf 21 jaar is er op zaterdag 8 september een Open Middag in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Laat je van 15.00 tot 17.00 uur informeren en inspireren. Er zijn gratis open lessen dans, muziek en kunst & design en de docenten zijn aanwezig om informatie te geven over hun cursus.

De Open Middag wordt georganiseerd door de vakdocenten die hun cursus aanbieden via het nieuwe ToBe & Partners, met cursusaanbod voor volwassenen. In de tweede helft van september starten de meeste cursussen. Het is momenteel al mogelijk om voor een cursus in te schrijven, ga hiervoor naar www.tobe.nl.

Cursussen

Docenten van de volgende cursussen zijn aanwezig op de Open Middag:
– Dans: BarreSport, Dance Workout 45+ en 60+, Flamenco en Kanga-training.
– Muziek: Hobo en Gitaar voor docenten Basisonderwijs.
– Kunst & Design: Edelsmeden, Fotografie basis of gevorderd, Glasfusing, Keramiek: Draaien voor beginners & gevorderden en Teken- en Schilderwerkplaats.
Tobe & Partners

Onder de naam ToBe & Partners faciliteert ToBe diverse cursussen voor volwassenen vanaf 21 jaar. ToBe biedt op deze manier freelancedocenten tegen een schappelijke prijs een plek om hun cursus aan te bieden en met hun cursus zichtbaar te zijn op www.tobe.nl. Heb je interesse om als docent een cursus aan te bieden via ToBe & Partners? Neem dan contact op via verhuur@tobe.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.