Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Opening skatepark op 3 september 2016

Het nieuwe skatepark Dordrecht – aan de Dokweg onder de Zwijndrechtse brug – is klaar. Sinds half juli maken skaters er al volop gebruik van. Het park is toen officieus in gebruik genomen en skaters vanuit de hele regio weten het inmiddels goed te vinden. Op 3 september 2016 om 12.00 uur opent Rinette Reynvaan, wethouder Sport en Recreatie, de skatebaan officieel.

Begin december 2015 startte de gemeente Dordrecht met de sloop van het verouderde skatepark onder de Zwijndrechtse brug – zie de foto boven. De lokale skaters hebben samen met ontwerper Daan den Houter het nieuwe, ideale park ontworpen. Zij hebben ook financieel een steentje bijgedragen. Kom eens een kijkje nemen.

opening

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.