Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Overdag naar voorstellingen bij Schouwburg Kunstmin

In navolging van het succesvolle Rondje Theater dat vorig seizoen veel publiek trok gedurende de middaguren, lanceert Schouwburg Kunstmin een nieuw seizoen met de mooiste en aantrekkelijk geprijsde matineevoorstellingen. Bezoekers van 65+ kunnen gebruikmaken van de kortingsregeling. De matineevoorstellingen bij Schouwburg Kunstmin zijn inclusief een pauzedrankje.
Middagvoorstellingen

Liefhebbers van theater kunnen zich behalve tijdens de avondvoorstellingen, ook op diverse middagen onderdompelen in de magische wereld van theater. Tijdens de eerste helft van het seizoen kun je uitzien naar theatervoorstellingen: De Witt of Oranje op donderdag 6 oktober om 14:00 bij het Energiehuis, Hula Blues van John Buijsman op donderdag 3 november om 14:00 bij Schouwburg Kunstmin en Fred Delfgaauw op donderdag 1 december om 14:00 bij Schouwburg Kunstmin.  Naast deze eersteklas theatervoorstellingen is er een groot aanbod aan lunchconcerten en kun je midden op de dag genieten van onder andere blazersensemble Vento do Norte op donderdag 13 oktober, het  Arkovsky sextet op donderdag 17 november en Margriet Eshuijs op donderdag 16 maart in het Energiehuis.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.energiehuis.nl of  www.kunstmin.nl

energiehuis        kunstmin

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.