Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Passagepas voor het station aanvragen

Vanaf 28 april 2016 zijn de poortjes op het station van Dordrecht dicht. Woont u in de Binnenstad of in Krispijn en wilt naar de andere kant van het station? Dan hebt u een passagepas nodig (als u geen OV-chipkaart hebt met voldoende saldo).

Toegang met een passagepas
U hebt geen geldig vervoerbewijs, maar u wilt wel door het station lopen? Vraag dan bij NS een passagepas aan. Met die passagepas loopt u vrij van de ene naar de andere kant van het station. U opent de poortjes door de pas voor de kaartlezer van het poortje te houden. De passagepas is alleen een toegangssleutel; u kunt er niet mee reizen of saldo op de pas laden.
De pas is er alleen voor omwonenden van het station.

Voor informatie en aanvragen kijkt u op de site van de NS.

Toegang met uw OV-chipkaart
U open de poortjes door in en uit te checken. Als u binnen 60 minuten na inchecken weer uitcheckt op hetzelfde station, ontvangt u uw instaptarief terug. U heeft wel genoeg saldo op uw OV-chipkaart nodig.

ns

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.