Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Poorter krant 2, mei 2017

In deze editie leest u onder meer:
Poorter gaat digi!, Pimp your own Chihuahua, Thema: 100 jaar vrouwenkiesrecht, “Dit is mijn gezinsvervangend tehuis”, 34 bomen gekapt in Wantijpark, Reactie, In Memoriam Jaap Groen 1929-2017, Impuls voor Nederlands boomonderzoek, Kinderpoort, Linda Janssen, Koken uit de tuin Pompoenschotel met geitenkaas, Gevelstenen van Dordrecht, “Lekker met je vingers in de aarde”, Hij is er!, De Vrijheid weer open, Was getekend…, Haiku, Kruiswoordraadsel, Wijkwensen voor Minipraathuisje, Afscheid Praathuis en Dordt zet zich in voor een schone stad. Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen? Kijk dan op http://www.wijkendordrecht.nl  Hier vindt u ook het archief.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.