Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Popkoor Prestige: het nieuwe showkoor van Dordrecht gaat van start

Op maandag 20 november 2017 starten de eerste repetities voor het nieuwe showkoor van de regio Dordrecht, genaamd  Popkoor Prestige. Onder leiding van topdirigent Chiel de Cock zal het koor wekelijks in de prachtige, muzikale theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis nummers gaan instuderen van de bekendste Top 40 hits. Denk aan artiesten als Ed Sheeran, Kensington, James Bay, Niall Horan en Rag’n’Bone Man.

Het koor onderscheidt zich van andere koren door de unieke en grootschalige aanpak. Het koor zal groeien tussen de 100 tot 150 deelnemers en mannen en vrouwen vanaf 12 jaar kunnen zich aanmelden. Op regelmatige basis zal het showkoor deelnemen aan concerten en evenementen. De optredens worden gedaan mét live band en er wordt veel aandacht besteed aan solo’s, choreografie en show. Het popkoor in Dordrecht is het 23ste koor van de succesvolle serie van Popkoor Prestige in heel Nederland.

Dirigent Chiel de Cock weet met zijn enthousiasme en ervaring het beste uit elk koorlid te halen. Het koor is toegankelijk voor iedereen, want je hoeft geen noten te kunnen lezen en al denk je dat je niet goed kunt zingen, dat leert Chiel je tijdens de wekelijkse repetities.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Popkoor Prestige Dordrecht.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.