Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Promotieteam Dordtpas deelt poffertjes uit

Vanaf 1 januari 2020 kun je met je Dordtpas op pad! Naar Visser’s Poffertjes bijvoorbeeld, om gratis poffertjes te eten. Het winkelende publiek van Dordrecht krijgt op zaterdag 21 december 2019 tussen 13.00 en 15.00 uur alvast een voorproefje. Het promotieteam van de Dordtpas en Visser’s Poffertjes staan dan op de Voorstraat met een pop-up bakfiets om poffertjes en flyers uit te delen. Zo brengen ze de nieuwe actievoordeelpas onder de aandacht.

De pop-up is te vinden op de Voorstraat tussen de huisnummers 317 en 319. Een Dordtpas-promotieteam deelt flyers uit en beantwoordt vragen. Visser’s Poffertjes is een van de partners van de Dordtpas.

De Dordtpas is vanaf 1 januari 2020 te gebruiken, maar aanvragen kunnen nu al op de website www.dordtpas.nl of aan de balie van het Stadskantoor gedaan worden. Met de Dordtpas kunnen Dordtenaren en niet-Dordtenaren gratis of met korting naar het zwembad, museum, bioscoop, theater en nog veel meer.
De Dordtpas is de pas om eropuit te trekken, nieuwe dingen te ontdekken en samen te beleven. Zoals een keer gratis naar de film bij Kinepolis (daarna met korting), voor 5 euro naar Blijdorp, 50 procent korting op een abonnement of onbeperkt gratis naar het Onderwijsmuseum. Met de Dordtpas haal je alles uit de stad.
Nieuwsgierig naar de andere acties? Kijk op www.dordtpas.nl.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.