Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Publiek enthousiast over jeugd- en familievoorstellingen in Kunstmin

Qua publieke belangstelling voor jeugd- en familievoorstellingen is het seizoen extra goed begonnen. Begin oktober werd de spectaculaire voorstelling Checkpoint wegens succes bijgeboekt en in de herfstvakantie is de voorstelling de Waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen op 18 oktober omgeboekt van de Kleine naar de Grote Zaal van Kunstmin. Hiervoor zijn nog kaarten beschikbaar.

Kleine Zaal

Jeugd en familievoorstellingen zijn een belevenis voor jong en oud. Komend seizoen zijn er ruim 40 spannende en avontuurlijke voorstellingen uit het aanbod geschikt voor de hele familie. Met name het Kleine Zaal programma biedt prachtige, intieme theaterbelevenissen. Denk aan de voorstelling Enkeltje Mars (vanaf 8 jaar) op vrijdag 27 oktober, waarin je op reis gaat naar de rode planeet Mars. Of Botje (vanaf 4 jaar) op zondag 5 november, waar mevrouw Botjes haar hele huis tot leven komt of De Nachtwaker (vanaf 6 jaar) die uit nieuwsgierigheid een onbekende deur instapt en in een heel andere wereld belandt, op vrijdag 9 februari.

December is bij uitstek een echte familiemaand

Samen naar het theater gaan is een onvergetelijke ervaring en met name in de maand december. De vrolijke, muzikale feelgood Kunstmin kerstproductie wordt een grote trekker, met dit jaar opnieuw John Buijsman in een hoofdrol in Het Behouden Huysch op zaterdag 23, zondag 24, donderdag 28 en vrijdag 29 december. Een grote groep amateurspelers van 4 tot 75 jaar doet mee.

 Vernieuwde Sieb jeugdflyer uit  

De jeugdmascotte van Kunstmin, Sieb (vernoemd naar architect Sybold van Ravesteyn) gidst ouders, verzorgers en kinderen door alle jeugd & familievoorstellingen van Kunstmin.

Wie door de recentelijk uitgekomen vernieuwde Sieb flyer bladert, valt al gauw het uitgebreide familieprogramma op, met grote voorstellingen voor het jonge publiek, al vanaf 2 jaar.  De Sieb flyer is verkrijgbaar bij de Receptie en Kassa van Kunstmin in het Energiehuis en te vinden bij scholen, BSO’s, of via info@kunstmin.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.