Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Restaurant vrijwilligers gezocht!

Voor de locaties Polderwiel, Stadswiel, Sterrenwiel en Waterwiel is de Wielborgh per direct opzoek naar enthousiaste vrijwilligers voor restaurant werkzaamheden in de ontmoetingsruimte.

Functie

Als vrijwilliger verwelkom je de gasten en zorg je voor een goede sfeer in de ontmoetingsruimte. Samen met andere vrijwilligers voer je restaurantwerkzaamheden uit zoals het opnemen van bestellingen, tafels dekken en afruimen, het bereiden en serveren van grote maaltijden en kleine gerechten en het uitvoeren van kassa handelingen. Bij evenementen in de ontmoetingsruimte ondersteun je de cateringwerkzaamheden. Schoonmaakwerkzaamheden behoren ook bij de functie.

Profiel

We zijn opzoek naar enthousiaste en gezellige vrijwilligers die sociaal, geduldig, gastvrij en klantvriendelijk zijn. Je kunt goed overweg met ouderen en wilt iets betekenen voor de medemens. Je kunt zelfstandig werken en bent in staat werkzaamheden met andere vrijwilligers af te stemmen. Als vrijwillige ben je minimaal één dienst beschikbaar en sluit je aan bij het maandelijkse vrijwilligersoverleg.

We Bieden

Als vrijwilliger bij de Wielborgh ben je dynamische omgeving en bieden we je een uitdaging. Je krijgt begeleiding en volgt korte trainingen of korte scholingen die aansluiten bij je werkzaamheden.

Informatie en Interesse

Mocht je belangstelling hebben, dan kan je voor informatie contact opnemen met Monique Groenen of Nancy van Driel via T: 078 649 2111 of E: mgroenen@wielborgh.nl of nvandriel@wielborgh.nl.

Verdere informatie kunt u vinden op de website van de Wielborgh en in de nieuwsbrief van de Wielborgh.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.