Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Scapino Ballet danst op live muziek van Arvo Pärt in de Schouwburg

Marcos Morau maakte voor Scapino Ballet Rotterdam de nieuwe grote productie ‘Cathedral’. Deze voorstelling is gebaseerd op de muziek van de wereldberoemde componist Arvo Pärt. Donderdag 12 december is Scapino te zien bij Kunstmin in de Grote Zaal van de Schouwburg.

De muziek van Arvo Pärt wordt live uitgevoerd door Sinfonia Rotterdam.

‘Cathedral’ toont een wereld waarin het leven beheerst wordt door digitale technieken. Je gaat mee in de zoektocht naar de essentie van het bestaan en het oneindige heelal.

Kaarten: www.kunstmin.nl/ vanaf €28,50.

Na het daverende succes van de eerste tournee ‘Pablo’ in 2016, komt Marcos Morau met een nieuwe productie samen met Scapino genaamd ‘Cathedral’. Het levert een imponerend toneelbeeld op met levensgrote videoprojecties en een spectaculair lichtontwerp.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.