Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Schrijven in de breedste zin van het woord

Dit is mogelijk bij de Schrijfcoupé op 21 juni in de Blauwe Kamer

Een plek waar je vrij kan schrijven, inspiratie kan opdoen en met andere schrijvers in contact kan komen? Dat kan bij de Schrijfcoupé in de Blauwe kamer van Stadsbibliotheek Dordrecht! SchrijfCoupé laat je schrijven in de breedste zin van het woord. Iedereen kan vrij schrijven aan zijn/haar eigen werk.

Heb je even geen inspiratie of wil je wat anders proberen? Er liggen altijd schrijfopdrachten klaar. In deze omgeving ligt de focus volledig op je werk, help je elkaar en maak je vele schrijfkilometers. Iedereen die interesse heeft in schrijven, is welkom op maandag 21 juni om 19.30 uur. Er zijn schrijfkits aanwezig, maar je kunt natuurlijk ook je eigen spullen meenemen. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.
In het kort

Wat:            Schrijfcoupé

Wanneer     maandag 21 juni

Tijd:            19.30 – 22.00 uur

Waar:          Stadsbibliotheek Dordrecht – de Blauwe Kamer

Toegang:      gratis, aanmelden niet nodig

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.