Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Schrijven vanuit je gevoel tijdens Schrijfcafé

In deze hectische, snelle wereld leven we veelal vanuit ons hoofd… veel gedachten en gepieker beheersen ons leven. Hierdoor raken we het contact met ons gevoel kwijt. Met intuïtief schrijven maak je al schrijvend contact met je gevoel en kun je de verbinding met je gevoel herstellen om zo meer jezelf te zijn.

Op woensdag 5 juni kun je weer deelnemen aan het maandelijkse Schrijfcafé bij Sanshine Schrijft in Sterrenburg. Sandra Utterijn-Klijnsmit helpt je tijdens deze ontspannen ochtend op weg met diverse simpele schrijfoefeningen. Het intuïtieve, creatieve schrijven gaat vanzelf en kan leiden tot bezinning en reflectie. Je gaat de diepte in en op avontuur in jezelf. Je kunt onder woorden brengen wat er op dat moment speelt in jou en emoties verwerken.

Schrijfervaring is niet nodig, het gaat om de beleving. De bijeenkomst begint om 10 uur (inloop 09.45 uur) en duurt tot 12 uur. Deelname kost 15 euro inclusief 2 consumpties (koffie of thee), gepast en contant te betalen op de ochtend zelf. Vragen en aanmelden kan via een email aan sandra@sanshineschrijft.nl. Je neemt zelf een schrijfboekje en pen mee. Het adres van Sanshine Schrijft is Weerdestein 132.

 

Sandra Utterijn-Klijnsmit is organisator van het Schrijfcafé in Dordrecht en Papendrecht. Ze organiseert verschillende schrijfworkshops. Daarnaast ondersteunt ze ondernemers tekstueel bij de groei van hun bedrijf door het verzorgen van hun persberichten, nieuwsbrieven en andere media.

Het Schrijfcafé is een landelijk initiatief van Shodo. Meer informatie over Sanshine Schrijft en de komende Schrijfcafés vindt u op https://www.sanshineschrijft.nl/creatief-schrijven/schrijfcafe.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wat: Schrijfcafé

Voor wie: iedereen

Datum: woensdag 5 juni 2019

Locatie: Sanshine Schrijft, Weerdestein 132 in Dordrecht

Toegang: 15,00 euro

Meer informatie: http://www.sanshineschrijft.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.