Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Sociale team wordt steeds toegankelijker voor inwoners

Sociale team Dordrecht is met vijf informatie punten verspreid over vijf wijken steeds makkelijker te vinden voor inwoners van Dordrecht over hun problemen en vragen. Wijkcoördinator Tamara Holleman verteld hierover dat mensen steeds meer moeite hebben hun problemen duidelijk te maken bij instanties en zich vaak niet begrepen voelen. Al deze vragen en problemen worden sinds 1 januari 2015 door verschillende medewerkers en vrijwilligers gehoord bij Sociale team centrums. Als mensen een maal over drempel kunnen stappen om hun problemen te delen en hulp vragen is men al aardig op weg om geholpen te worden en bij juiste instanties terechte komen voor hulp en coördinatie.

Sociale Team centrums zijn op werkdagen van 09.00 tot en met 16.00 geopend.

20160707_143134

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.