Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Speciaal Concert: Bell’Odie zingt voor een goed doel.

Op zaterdagavond 13 april a.s is er een bijzonder concert in de Trinitatiskapel in Dordrecht. Vocale Bell’Odie zal zingen voor een dochter van een koorlid van Bell’Odie. Het goede doel heet: “Help Miriam op eigen benen staan”!!! Miriam leert op dit moment lopen met een looprobot. Dit project is erg kostbaar, dus wij willen graag bijdragen aan dit project. Op dit concert zullen aanwezig zijn: Violiste Alisa van Dijk, pianiste Ani Avramova, maar ook het Opleidingskoor Belle Magali zal een aantal liederen ten gehore brengen. Het programma zal zeer afwisselend zijn, van geestelijk/klassiek tot mooie ballads. De koren staan onder leiding van dirigente Ilona Van Grondelle – de Kievit

Ook violiste Alisa zal ruim aan bot komen op deze avond. De kaarten kosten €10,- en de kerk is geopend vanaf 19.30u, het concert begint om 20.00u. U zult op bijzondere wijze welkom geheten worden. Nieuwsgierig geworden? U kunt kaarten reserveren via  06-3027 3078 of via info@ilonadekievit.nl. Wacht niet te lang… de kerk is niet zo groot. Na afloop is er een gezellig samen zijn met een hapje en een drankje.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.