Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Speciaal voor de liefhebbers – WijnSpijs wandeling

WijnSpijs Wandeling Dordrecht

Deze culinaire wandeling is dé wandeling voor Dordtse foodies om de leukste restaurants van Dordrecht, op één middag te ontdekken.

De WijnSpijs Wandeling begint in Dordrecht een echte traditie te worden. Op zondagmiddag 9 februari bereiden acht enthousiaste restaurateurs hun beste wijn en spijs combinatie, voor culinaire liefhebbers. De deelnemers wandelen langs zes van de acht restaurants.

Restaurants 

Bistro twee 33

BRUT Food & Wine bar

De Crimp

DOK Bar & Bites

DOK Bistro

Ferdinands

Restro Bellevue

Strada del Vino

 

WijnSpijs Wandelen:

Tussen 12:00 en 17:00 uur wandelen de WijnSpijs Wandelaars, met behulp van de WijnSpijs App, een persoonlijke route door de stad. Bij ieder restaurant wordt een ‘signature dish’ geserveerd, met een bijpassend glas wijn. Met het eigen gezelschap genieten de deelnemers van zes prachtige combi’s. Via een WijnSpijs Wandeling ontdek je de stad op een culinaire, (nieuwe) manier.

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.