Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Speel jij mee in Beauty en het Beest?

Ben je tussen de 8 en 16 jaar en ben je niet bang om het podium op te stappen? Dan kun je auditie doen voor Beauty en het Beest. Maas theater en dans is op zoek naar jonge Beauty’s en beesten, die samen met acht spelers van Maas en acht zangers van het Nederlands Kamerkoor het verhaal van Beauty en het beest kunnen vertellen. Er worden zowel jongens als meisjes gezocht om deel uit te maken van de cast.

Meespelen?

Wil jij meespelen met de voorstelling Beauty en het Beest? Iedereen tussen de 8 en 16 jaar kan zich opgeven voor de auditie. De auditie is op zaterdag 11 november van 11.00 tot 12.00 uur in het Energiehuis. Repetities zijn op 2 dec, 9 dec, 12 dec en 13 december. Opgeven kan via educatie@maastd.nl tot en met maandag 6 november.

Beauty en het Beest
Dit muzikale theaterspektakel is te zien op donderdag 14 december, om 19.30 uur. Deze familievoorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar en gaat over een dapper meisje en een verwende prins. Heeft ze de moed om een monster te kussen? Dat monster is wel vies, dik en afstotelijk. Een betoverende voorstelling met grappige bediendes, spetterende goocheltrucs en een zingend bos.

Beauty en het Beest is donderdag 14 december te zien in Schouwburg Kunstmin, om 19.30 uur.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.