Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Stilteconcert bij WY Centrum voor Bewust-Zijn

Dompel je onder in innerlijke rust tijdens het meditatief Stilteconcert bij WY Centrum voor Bewust-Zijn op zondag 17 december. Een concert waarbij de bezoekers gevraagd worden dit huiskamerevenement in stilte te beleven. Een stilte die niet alleen de afwezigheid van geluid (applaus) is maar ook de innerlijke rust in jou.

Gabriel Danckaarts en Annie Vermeulen (oma van OG3NE) brengen zuiver pianospel ten gehore. Maria Vermijn leest gedichten uit eigen werk voor. Soundhealer Yvette Baan verzorgt de inleidende meditatie en werkt met klankschalen en het houten snaarinstrument Ko-Ta-Mo. Dit instrument behelst vier Japanse en Indiase instrumenten in één.

Dit ‘Zijn in Stilte’-evenement begint om 14 uur en duurt tot 16 uur. Deelname bedraagt 15 euro inclusief koffie/thee. De gedichtenbundel van Maria Vermijn is aansluitend te koop. Aanmelden kan via wycentrum@gmail.com. Meer informatie vind je op http://www.wycentrumvoorbewustzijn.nl/Agenda.html.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wat: Stilteconcert

Voor wie: iedereen

Datum: zondag 17 december 2017

Locatie: WY Centrum voor Bewust-Zijn, Hugo de Grootlaan 85, Dordrecht

Toegang: 15,00 euro

Meer informatie: http://www.wycentrumvoorbewustzijn.nl                

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.