Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Straatterras in Lijnbaangebied

Gisteren organiseerden MEE Drechtsteden en de gemeente Dordrecht, samen met andere partijen zoals woningcorporatie Trivire, het jongerenwerk en de politie, een straatterras bij het pop-up wijkinfopunt aan de Lange Wantijkade 55.

Persoonlijk contact
Marijke Philippus van MEE Drechtsteden vertelt: “Het was een spontane actie, wat maakte dat het misschien niet zo heel druk was. Toch kwamen er bijna tien bewoners op deze zonnige middag bij ons langs. Door persoonlijk contact leren we de buurt en bewoners beter kennen.”

Meer activiteiten
De komende tijd zullen er meer kleinschalige activiteiten plaatsvinden vanuit het pop-up wijkinfopunt. Deze worden aangekondigd via posters in de portieken en via de wijkwebsite onder het kopje Lijnbaangebied. Heeft u zelf een goed idee voor het Lijnbaangebied? Neem dan contact op met Marijke Philippus van MEE Drechtsteden.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.