Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Een succesvolle avond smaakt weer naar meer!

Lange tafels, lekker eten en veel gezelligheid dat was het allemaal afgelopen donderdag tijdens Dordt op je bord aan tafel. Bijna 100 gasten genoten van een bijzondere avond. Helaas niet onder de bomen vanwege het weer, maar die poging gaan de samenwerkende ondernemers zeker nog een keer wagen in 2017.

Veel positieve geluiden afgelopen donderdag over het eten, de gezelligheid en het evenement. Dit soort evenementen mogen er meer georganiseerd worden volgens een groot aantal gasten aan tafel.  En dat is ook precies wat de samenwerkende ondernemers binnen Dordt op je bord van plan zijn om te gaan doen. Bijvoorbeeld een klein evenement in hun eigen zaak zoals een gezamenlijke amusetour of een Wildavond, of een wat groter evenement zoals Dordt op je bord aan tafel, of weer iets leuks en groter in het Park. De organisatie staat open voor nieuwe ideeën en is al bezig met een BBQ plan voor in het Park. Maar nu eerst de feestdagen en in het voorjaar weer een leuk evenement. Hou hiervoor o.a. de pagina op Facebook in de gaten: www.facebook.com/dordtopjebord.

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.