Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Succesvolle eerste editie Mantra Schrijfcafé krijgt vervolg op zondag 17 februari

De succesvolle eerste editie van de unieke workshop Mantra Schrijfcafé krijgt een vervolg op zondag 17 februari. De workshop is een combinatie van de helende werking van mantra’s zingen en de reflectieve werking van intuïtief creatief schrijven. Dit zijn twee instrumenten om naar binnen te keren en te luisteren naar je hart. Beiden worden tijdens de middag in een mooi samenspel met elkaar afgewisseld. Yvette Baan van WY Centrum voor Bewust-Zijn verzorgt het mantra zingen en Sandra Utterijn-Klijnsmit van Sanshine Schrijft verzorgt het creatief schrijven.

De workshop vindt plaats op zondag 17 februari bij WY Centrum voor Bewust-Zijn en duurt van 14.00 tot 16.30 uur. Deelname kost 20 euro. Aanmelden kan via een e-mail naar sandra@sanshineschrijft.nl. Het adres van WY Centrum voor Bewust-Zijn is Hugo de Grootlaan 85 in Dordrecht.

Sandra Utterijn-Klijnsmit ondersteunt ondernemers tekstueel bij de groei van hun bedrijf door het verzorgen van hun persberichten, nieuwsbrieven, blogs en andere media. Daarnaast is ze organisator van het Schrijfcafé Dordrecht en diverse schrijfworkshops.
Yvette Baan is coach, Reikimaster en klankhealer. Samen met haar man Wim zingt ze sinds 4 jaar mantra’s in hun WY Centrum voor Bewust-Zijn. Samen organiseren ze ook klankconcerten, klank retraites, meditatiedagen, dansworkshops en themaworkshops.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wat: workshop Mantra Schrijfcafé

Voor wie: iedereen

Datum: zondag 17 februari 2019

Locatie: WY Centrum voor Bewust-Zijn, Hugo de Grootlaan 85 in Dordrecht

Toegang: 20,00 euro

Meer informatie: https://www.sanshineschrijft.nl/creatief-schrijven/schrijfworkshop

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.