Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

’t Schaep met de 5 pooten

Vrolijke musical ’t Schaep met de 5 pooten, met onder meer John Buijsman, sluit tournee af bij Kunstmin op di 17 dec & wo 18 dec

Het wel en wee in het oude vertrouwde café uit ’t Schaep met de 5 pooten, bekend van televisie, met geliefde stamgasten, is binnenkort te bewonderen in een sprankelende versie bij Kunstmin. Na een tournee van twee jaar sluit de spelersgroep met onder meer John Buijsman, ’t Schaep af met de allerlaatste twee shows, bij Kunstmin.

De vrolijke musical bevat hits als de klassiekers ‘We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar?’, Het zal je kind maar wezen’ en ‘Vissen’. Met prachtige choreografieën en nieuwe verhaallijnen beleef je een geweldige theateravond uit.

Di 17 dec, 20:15u, Schouwburg

Wo 18 dec, 20:15u, Schouwburg

Kaarten: www.kunstmin.nl v.a. € 42,00

 

Wereldberoemd op de Nederlandse televisie

Miljoenen mensen leefden eerder via de televisie al mee met de sores van Doortje, Kootje, Lukas, Lena, Riek, Arie en Opoe. Zowel de oorspronkelijke televisieserie van Eli Asser als de succesvolle series van de afgelopen jaren blijven boeien en fascineren, mede dankzij de onvervalste Amsterdamse gein en de onvergetelijke geniale melodieën van Harry Bannink.

’t Schaep met de 5 pooten: nog eentje dan, om het af te leren

In deze theaterproductie gaan we nog één keer terug naar het café met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende, hilarische stamgasten. Deze bijzonder grappige, herkenbare en ontroerende musical zit vol met live muziek en dans. Uiteraard wordt er weer gedronken, geroddeld, maar nog veel meer gelachen.

Met Remko Vrijdag, Eva van der Gucht, Ellen Pieters, Jetty Mathurin, Wart Kamps, Tim Kamps, Jeske van de Staak, John Buijsman, Ruth Sahertian, Danny Nooy, Rogier Komproe en Paul Disbergen mogen we weer genieten van de tijdloze karakters met het hart op de tong en venijn op de lever.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.