Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Tijd nodig voor de drukke decembermaand?

Op zaterdag 19 november zijn kindercentra Villa Speelmaatjes (Dordrecht) en Zomerland (Puttershoek) van COKD Kinderopvang geopend voor klanten en medewerkers. Ook niet-klanten zoals vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes zijn van harte welkom. Helemaal gratis. Zo biedt COKD Kinderopvang ouders de perfecte gelegenheid om voorbereidingen te treffen voor de drukke feestmaand.

Alle kinderen tot dertien jaar zijn tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom. Ouders hebben even tijd voor zichzelf, terwijl de medewerkers van Villa Speelmaatjes en Zomerland zorgen voor een leuk feestje voor de kinderen met lekker eten én leuke activiteiten. Zoals kruidnoten bakken, chocosjoelen, taaitaai stapelen en nog veel meer!
Kinderen tot vier jaar kunnen naar bed. De kinderen die niet naar bed gaan, beleven een geweldige middag met de pedagogisch medewerkers.

Geen kosten
Voor deze speciale dag worden geen kosten in rekening gebracht. Gewoon een cadeautje van COKD Kinderopvang.

Inzamelactie kinderkleding
Aan alle ouders wordt gevraagd om kinderkleding of- schoenen mee te nemen. COKD zamelt alles in en doneert dit aan het Rode Kruis. Zo helpen zij vluchtelingen en kinderen in ontwikkelingslanden.

Over COKD Kinderopvang
COKD Kinderopvang is met zo’n 100 medewerkers op 10 locaties één van de grootste non-profit kinderopvangorganisaties in Dordrecht en de Hoeksche Waard. COKD biedt hoogwaardige dag- en buitenschoolse kinderopvang en is in daarin toonaangevend in Dordrecht en de Hoeksche Waard. COKD biedt, samen met ouders en partners, een verantwoord opvoedingsmilieu waarbij het kind zich thuis voelt en zich optimaal kan ontwikkelen. Het is van groot belang dat kinderen een veilige, vertrouwde, uitnodigende, zorgzame omgeving en structuur aangeboden krijgen.

Wij zijn onderdeel van Stichting SWKGroep. Een toonaangevende onderneming in kinderopvang, buurtwerk en zorg in Nederland. De SWKGroep biedt ons bestuurlijke en bedrijfskundige ondersteuning. Vanuit haar visie ontwikkelt de SWKGroep eigentijdse concepten voor oplossingen in kinderopvang, onderwijs, zorg en welzijn. En brengt deze in de praktijk. De werkwijze is innovatief, kostenefficiënt, sociaal én gericht op kwaliteit en samenwerking. Wij investeren in eigen kracht! Door het delen van elkaars kennis, ervaring en netwerk. Hierdoor kunnen wij ons met alle aandacht richten op de opvang van het kind.

cokd-kinderopvang

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.