Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Toernooien hockey en voetbal afgelast

Schoolsport toernooien hockey en voetbal afgelast De schoolsport toernooien hockey en voetbal gaan dit schooljaar niet door. Het hockeytoernooi stond gepland voor woensdag 18 en 25 maart. Het schoolvoetbaltoernooi stond voor de woensdagen in april gepland. Met de geldende maatregelen voor evenementen en het sluiten van de scholen en de sportverenigingen tot in ieder geval 6 april, is het organisatorisch niet mogelijk om de voorronde wedstrijden door te laten gaan. De finaledag van 22 april komt daarmee ook automatisch te vervallen.

Activiteiten Dordt Sportcoaches Vanwege de aangescherpte landelijke maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, annuleren de Dordt Sportcoaches alle sport –en beweegactiviteiten op scholen, in de wijk en bij zorgcentra, tot en met 6 april. Verdere informatie volgt via www.dordtsport.nl. Andere evenementen die niet doorgaan zijn:

– de regionale finale van Olympic Moves op sportpark Schenkeldijk. Dit evenement voor 1900 voortgezet onderwijs scholieren zou plaatsvinden op dinsdag 7 april; – Dordtse Sportfestijn op vrijdag 10 april in de Sportboulevard (verplaatsen naar ntb datum); – Voorronde Cruyff 6v6 op woensdag 6 mei komt te vervallen.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.