Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Wie verdient de Vrijwilligersprijs 2016?

Instellingen, organisaties of groepen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor het vrijwilligerswerk kunnen vanaf maandag 10 oktober aangemeld worden voor de Vrijwilligersprijs 2016.

De gemeente wil met de Vrijwilligersprijs alle vrijwilligers in Dordrecht in het zonnetje zetten. Dit jaar zijn er opnieuw drie mooie prijzen beschikbaar: één hoofdprijs van tweeduizend euro, voor de tweede plaats een bedrag van duizend euro en voor de derde plaats een bedrag van vijfhonderd euro.

Aanmelden
U kunt kandidaten voor de Vrijwilligersprijs 2016 tot 4 november aanmelden via www.dordrecht.nl/vrijwilligersprijs. Alle vrijwilligersorganisaties krijgen een brief met de voorwaarden en een aanmeldformulier. De selectiecommissie kiest uit alle inzendingen vier instellingen, organisaties of groepen. Daarnaast kiest het publiek online een vijfde nominatie voor de Vrijwilligersprijs 2016. Hierna kiest de jury de drie winnaars.

Uitreiking
Op woensdag 7 december reikt wethouder Karin Lambrechts de Vrijwilligersprijs 2016 uit in Schouwburg Kunstmin. Direct na de uitreiking van de Vrijwilligersprijs is er een groot feest voor alle Dordtse vrijwilligers.

Bron: gemeente

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.