Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Vereniging Dordrechts Museum start speciale ledenwerfactie

Vereniging Dordrechts Museum (VDM) steunt de cultuur in Dordrecht door steun aan Dordrechts museum en aan kunstenaars. Dordtse kunstenaars worden gesteund met het curatorenprogramma, waardoor kunstenaars in contact worden gebracht met deskundigen uit de kunstwereld. Jonge kunstenaars kunnen deelnemen aan de inmiddels prestigieuze nationale kunstprijs De Scheffer.

 

VDM stimuleert verbinding tussen haar leden met maandelijkse activiteiten, zoals lezingen, excursies, bijwonen van openingen en het jaarlijkse Kerstconcert. Lidmaatschap geeft het recht op gratis entree voor 2 personen voor de drie musea: Dordrechts museum, Huis van Gijn en het Hof van Nederland. VDM is gestart met een speciale ledenwerfactie: lidmaatschap voor 2 personen kost slechts 45 Euro tot 1 januari 2022.

https://verenigingdordrechtsmuseum.nl/lid-worden/

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.