Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Verkoop van de Dordtpas is gestart

Sinds deze week kan iedereen in Dordrecht en daarbuiten een Dordtpas bestellen via de website www.Dordtpas.nl of aan de balie van het Stadskantoor. Hiermee kun je vanaf 1 januari 2020 gratis of met korting naar het zwembad, museum, bioscoop, theater en nog veel meer. De Dordtpas is de pas om eropuit te trekken, nieuwe dingen te ontdekken en samen te beleven. Met de Dordtpas haal je alles uit de stad. Eind 2018 heeft de gemeenteraad besloten om de Dordtpas vanaf 2020 uit te geven.

Acties die eraan komen
De pas is vanaf 1 januari 2020 te gebruiken, maar voor wie niet kan wachten, is de website nu al online met een voorproefje van de acties die eraan komen. Een keer gratis naar de film bij Kinepolis (daarna met korting), voor €5,- naar Blijdorp of 50% korting op een abonnement of onbeperkt gratis naar het Onderwijsmuseum. Nieuwsgierig naar de andere acties? Kijk op www.Dordtpas.nl.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.