Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Verwendag inloophuis Helianthus 21 april

Vanaf vandaag mag u zichzelf of iemand opgeven voor een gratis verwendag voor dames en heren die kanker hebben- of zij die daarvoor- behandeld zijn. Dit kan tot 15 april 2017.
Op vrijdag, 21 april van 10.00 uur tot 14.00 uur organiseert Inloophuis Helianthus een heuse verwendag voor (ex) kankerpatiënten. Op deze dag worden zowel dames als heren in het zonnetje gezet en proberen de medewerkers en andere aangesloten vrijwilligers hen even alle zorgen rondom de ziekte te laten vergeten door volop te genieten van allerlei verwenmomenten. Een dag geheel voor U !
Ook is het mogelijk om iemand te verrassen met een kadobon, hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen tijdens de openingstijden van het inloophuis (zie onze website).

Van manicure tot massages
Samen met een aantal enthousiaste ondernemers die geheel vrijwillig hun medewerking aan deze dag zullen verlenen, is er een leuke compilatie tot stand gekomen om deze dag onvergetelijk te maken. Zo zal schoonheidsconsulente Carolyne Roest van Lifestyle & Beauty aanwezig zijn voor huidverzorgings- en make up advies van Oriflame, Claudia van de Bor van Schoonheidsstudio Claudia gaat zorgen voor een manicure-behandeling, zijn er heerlijke hand-, voet- en nek/rug/schoudermassages o.l.v. Moniek Baardman, Anja vd Weijde en Evelien Nusteling en kunt u kennis maken met o.a. Zentangle door docente Lia van den Berg.
Tevens worden er korte workshops Yoga (Margriet Luijckx), Tai Chi (Tine de Haan) en Ismakogie (Willemien Luytjes) gegeven, is er een fotograaf aanwezig en kunt u genieten van een hapje en een drankje in de relaxhoek. Naast en tussen de behandelingen door is er de gelegenheid om met lotgenoten contact te leggen.

In het Helianthus Café kunt u terecht voor een lekkere lunch, gesponsord door Plus ‘t Lam Dubbeldam. Ook is er gelegenheid om een kijkje nemen bij de diverse info-stands van o.a. het KWF, de borstkankervereniging Nederland en de Prostaatkanker Stichting.
Gedurende deze dag zal muziekdocente Marjan Dogger zachte gitaarmuziek ten gehore brengen.
Uiteraard is het mogelijk tijdens deze bijzondere dag een naaste mee te nemen, samen bent u van harte welkom!

Inschrijven
U kunt zich inschrijven via inschrijven@inloophuishelianthus.nl of telefonisch naar 078-7370062 tijdens onze openingstijden. Voor deze tijden en verdere informatie kijkt u op www.inloophuishelianthus.nl
Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf u tijdig in!

Klik op onderstaande link voor de flyer en het activiteitenprogramma van de maand april.

verwendag 21 april 2017 1

Activiteitenkalender april 2017

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.