Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Vierdimensionale spektakel show van Pepijn Gunneweg bij Kunstmin

De voormalige Ashton Brother, Pepijn Gunneweg, komt met zijn eerste solovoorstelling ‘The Great Wonder’. Deze vier dimensionale show is op vrijdag 13 december bij Kunstmin te bewonderen in de Grote Zaal van de Schouwburg.

Met kaartjes al vanaf € 22,00 inclusief consumptie is deze show niet te missen!

Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. ‘The Great Wonder’ is een magisch schouwspel waarin een kleine man op zoek gaat naar het Grote Wonder. Acts en trucs die al jaren het hoofd van Pepijn op hol brachten, bereiken nu het toneel. Na 2 jaar van training en diverse blessures zijn deze stunts nu eindelijk klaar om hun debuut te maken.

Zestien jaar lang maakte Pepijn Gunneweg deel uit van de Ashton Brothers. Daarnaast is hij acteur, presentator en komiek. De BZT show presenteerde hij 10 jaar lang. Nu speelt en schrijft hij mee voor Het Klokhuis en maakt hij met Foute Vrienden het leven van anderen, maar vooral dat van zichzelf zuur..

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.