Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Voordracht Wijk voor Wijk actie Warm Hart

Wim de Grip heeft Wijk voor Wijk voorgedragen voor de Actie Warm Hart van KRO-NCRV. Er zijn mooie geldprijzen te verdienen van € 10.000, € 5.000 en € 2.500. Hij zet zich in om zoveel mogelijk stemmen te werven en zo misschien wel € 10.000,-  te verdienen voor Wijk voor Wijk. Projectleider Barbara Saarloos is blij met dit initiatief. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de nieuwe locatie aan De Savornin Lohmanweg, maar een verwarming ontbreekt nog.’

Op 26 september is de officiële opening van het nieuwe pand van het kleinschalige leerwerkbedrijf Wijk voorWijk: een mooi, ruim, licht pand, rolstoeltoegankelijk en met alle ruimte voor opslag maar ook om andere activiteiten te gaan doen. Barbara: ‘We hopen op een mooie donatie via deze actie, zodat we met een Warm Hart onze activiteiten kunnen uitvoeren.’

Meedoen gaat zo
Wijk voor Wijk direct ondersteunen kan door te stemmen via http://www.kro-ncrv.nl/warmhart/stichting-wijk-voor-wijk of door lid te worden van KRO-NCRV: U betaalt eenmalig € 6 voor uw lidmaatschap en KRO-NCRV doneert € 10 aan Wijk voor Wijk. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar.

Een donatie voor de nieuwe locatie, zonder meedoen aan de actie, kan ook nog steeds op IBAN NL92TRIO 0781 4510 43 ten name van Stichting Wijk voor Wijk onder vermelding van: ‘Donatie locatie MV’ wanneer wij uw naam mogen vermelden op ons bord ‘Mede Mogelijk Makers’ op de nieuwe locatie. ‘Donatie locatie ZV’ wanneer u een donatie wilt doen zonder vermelding op ons bord.

Kijk voor meer informatie op www.wijkvoorwijk.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.