Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Voorstellingen en concerten bij Kunstmin beginnen al vanaf 4 september

Kunstmin is gestart met de online kaartverkoop van circa 70 voorstellingen en concerten die dit najaar zoals altijd gastvrij, maar dit seizoen ook coronaproof, plaatsvinden in de Schouwburg en in het Energiehuis. Het programma is te bekijken en te bestellen via www.kunstmin.nl

Eerder dan vorige seizoenen opent Kunstmin dit seizoen begin september, namelijk op vrijdag 4 september, met de energieke show ‘Alles-Hop!’ van Ellen ten Damme.

Bezoekers krijgen hun plaats bij binnenkomst toegewezen, de voorstellingen worden zonder pauze gespeeld, consumpties mogen mee de zaal in, en sommige cabaret en showvoorstellingen worden twee keer per avond gespeeld. Dit najaar is het aantal beschikbare plaatsen voor de verkoop slechts een kwart van de reguliere capaciteit bij Kunstmin. Zodat bezoekers op veilige, 1.5 meter afstand van elkaar kunnen plaatsnemen.

Topentertainment

Allez-Hop!’ is de nieuwste energieke, sfeervolle en exotische show van topentertainer Ellen ten Damme. Samen met vier muzikanten van muziekensemble The Magpie Orchestra brengt ze de beste nummers van haar vorige, succesvolle programma’s ‘Paris-Berlin’ en ‘Casablanca’ ten gehore.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.