Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Voorstraat Noord Festival voor lokaal talent

Met maar liefst 30 bands op 6 podia, verschillende kunstenaars, straattheater en lekker eten kun je op zaterdag 14 september weer volop genieten in de stad: het Voorstraat Noord Festival komt er weer aan!

Popcentrale podium

Ook de Popcentrale heeft weer een eigen podium waar je onder andere het Dordtse talent van de Popschool, singersongwriter Vera Baldé, De Dijk-coverband Het Dijkt, Americana/bluesband Downtown Decatur en de partyfolkers Scotch kunt zien optreden.

Lichtkunst

In samenwerking met DaVinci Collega is een bijzonder lichtkunstproject opgezet. Verschillende gebouwen op Voorstraat worden met bewegend licht uitgelicht en zorgen voor een unieke sfeer op het festival.

Afterparty

Een festival is geen festival zonder afterparty. Na 23:00 uur kun je terecht bij Het Magazijn voor de officiële afterparty van Zwarte Lola (tickets benodigd).


Kijk voor meer informatie en het complete programma op VoorstraatNoord.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.