Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Vrijwilligers gezocht

De Grote kerk zoekt nog enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligers kunnen uit diverse werkzaamheden kiezen. Zo kun je meehelpen in de keuken (koffieschenkerij), in de winkel, bij de infobalie of als gastheer/-vrouw in de kerk zelf.

Inwerken
Nieuwe vrijwilligers krijgen altijd een introductie en worden door de teamcoördinatoren en de medevrijwilligers opgevangen en ingewerkt. Het is van belang om goed te weten wat er gebeurt en hoe het gebeurt. Er zijn zoveel kleine dingen die gedaan moeten worden en die van belang kunnen zijn voor de tevredenheid van de bezoeker dat een goed inwerken essentieel is.

Aanmelden
Vele handen maken licht werk, is het spreekwoord. En dit gaat ook op voor de werkzaamheden in de Onze Lieve Vrouwenkerk oftewel de Grote Kerk te Dordrecht. Het is dankbaar werk in een bijzondere omgeving.

Lijkt het u leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Of wilt u eerst wat informatie vooraf? Schroom niet en neem contact op met de Coördinator, de heer Frits Hiemstra. Telefonisch via 078-613 76 50 of per e-mail: fjhiemstra@hetnet.nl.

 

www.grotekerk-dordrecht.nl

Virtuele tour

Bezoekersinformatie

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.