Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

VrijwilligersPas introduceert ‘probeer-korting’

sskw

Drechtsteden – Gedurende de maanden oktober 2016 tot en met januari 2017 geeft het SSKW , steunpunt voor vrijwillige inzet op de Spuiweg 93 in Dordrecht, 50% korting per VrijwilligersPas aan alle vrijwilligersorganisaties in de regio die deze vorm van waardering voor vrijwilligers willen uitproberen.

Tijdelijke ‘probeer-korting’
Een broek mag in de winkel gepast worden, een stukje kaas mag u proeven op de markt en met een auto maakt u een proefrit. Zo gaat het SSKW dat ook doen met de VrijwilligersPas, om twijfelende organisaties te overtuigen. “Want”, vertelt Fokje Bosma, coördinator van het SSKW, “ik ontmoet regelmatig bestuursleden van vrijwilligersorganisaties die erover dubben of zij hun vrijwilligers wel of niet een pas cadeau zullen geven. Ze twijfelen of hun vrijwilligers het echt leuk zullen vinden om de pas te gebruiken. Dankzij deze actie kunnen zij dat vrijblijvend ontdekken.”

Huidige deelnemers
Organisaties die dit jaar al een pas hebben aangeschaft voor hun vrijwilligers, profiteren ook mee van deze actie. De 50% korting geldt namelijk ook voor alle passen die zij vanaf nu tot en met januari 2017 voor vrijwilligers aanschaffen.

Waar krijgen PasHouders korting?
Met de VrijwilligersPas ontvangen vrijwilligers korting bij allerlei winkels, bedrijven en culturele organisaties in Dordrecht, Zwijndrecht e.o. Dat varieert van restaurants, theaters en musea tot bloemen-, cadeau- en interieurwinkels. Maar ook garagebedrijven, fietsenwinkels, kappers, beautysalons en nog veel meer zaken doen mee.

Extra aanbiedingen
Wanneer de vrijwilliger een emailadres doorgeeft aan het SSKW, ontvangt deze bovendien regelmatig een Last Minute email met verrassende eenmalige kortingen en relevante nieuwtjes. Via deze mail worden ook regelmatig vrijkaartjes verloot voor (muzikale) evenementen en voor bijvoorbeeld de thuiswedstrijden van FC Dordrecht.

Meedoen
Organisaties die de pas eens willen uitproberen vinden op de website www sskw.nl onder het kopje Vrijwilligerspas, meer informatie en kunnen daar ook op hun gemak de Kortingsbrochure doorbladeren. Zij kunnen ook een mailtje sturen naar anja@sskw.nl of bellen naar telefoonnummer 078-6137029.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.