Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Wat doen jullie deze zomer?

De coronacrisis heeft voor veel mensen hun vakantieplannen in de war gestuurd, de verwachting is dat meer mensen in Dordrecht tijdens de zomerperiode thuis blijven.

De gemeente Dordrecht wil haar inwoners laten weten wat er allemaal te doen is in hun eigen stad, wijk of buurt. Daarom hebben ze Buurtwerk Dordrecht en INZET078! de vraag gesteld om alle zomeractiviteiten te inventariseren en publiceren zodat alle Dordtenaren op een eenvoudige manier een overzicht krijgen van wat er te doen is.

Dordrecht Bruist van de initiatieven en activiteiten, bijna te veel om op te noemen. Omdat de vakantie voor de deur staat en we graag zo snel mogelijk activiteiten online willen zetten, is de vraag:

 

Lever je activiteiten in een WORD document aan, liefst met een foto en/of een logo en stuur dit naar  info@buurtwerkdordrecht.nl  voor 16 juli 2020. De activiteiten worden dan gepubliceerd op de Dordtse evenementen kalender onder het kopje: ‘Zomer in de wijk’ (Dordrecht Marketing).

 

 

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.