Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

We hebben iets leuks voor de inwoners van Dordrecht en omstreken.

Wij hebben een donatie ontvangen van 4.000 boeken van een boekenliefhebber. In deze grote collectie vind je boeken van de bouquet reeks tot diverse exclusieve boeken, wij moesten echter beloven dat wij niet zelf zouden gaan struinen en dingen apart zouden houden. In plaats daarvan zal alles beschikbaar gesteld worden op onze eerstvolgende boekenmarkt op 7 & 8 februari op het Eemsteynplein 14 in Dordrecht. Dit biedt een unieke kans voor boekenliefhebbers om door ongeopende boekendozen te speuren naar unieke items of boeken die jouw verzameling compleet maken. Je bent dus van harte welkom bij onze ‘indoor boekenmarkt’ op 7 & 8 februari op het ‘Eemsteynplein 14’ in Dordrecht.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.