Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Weer naar theater!

Topentertainers Ellen ten Damme en Marjolein Meijers openen het seizoen van Kunstmin op 4 september

Vrijdag 4 september opent Kunstmin de deuren van de Grote Zaal weer voor het grote publiek en start het seizoen extra feestelijk met topentertainer Ellen ten Damme. Op het zelfde moment treedt Marjolein Meijers op in de Kleine Zaal met een nieuw, intiem liedjesprogramma.

Kunstmin presenteert dit najaar een prachtig en gevarieerd programma; circa 70 voorstellingen en concerten zijn in de Schouwburg en in het Energiehuis te zien. Zoals altijd gastvrij, en dit seizoen vanzelfsprekend coronaproof.

 

Alle voorstellingen en concerten dit najaar bij Kunstmin zijn nu te bekijken en te bestellen via www.kunstmin.nl

 

Gastvrij, sfeervol als altijd, en coronaproof

Dit najaar is een kwart van de reguliere capaciteit bij Kunstmin in de verkoop zodat bezoekers op een veilige, 1,5 meter, afstand van elkaar kunnen plaatsnemen. Bezoekers krijgen hun plaats bij binnenkomst toegewezen en voorstellingen worden zonder pauze gespeeld, consumpties mogen mee de zaal in. Sommige cabaret- en showvoorstellingen worden twee keer per avond gespeeld.

 

Topentertainer Ellen ten Damme

‘Allez-Hop!’ is de nieuwste energieke, sfeervolle en exotische show van topentertainer Ellen ten Damme. Samen met vier muzikanten van muziekensemble The Magpie Orchestra brengt ze de beste nummers van haar vorige, succesvolle programma’s ‘Paris-Berlin’ en ‘Casablanca’ ten gehore. Ten Damme, die normaliter voor uitverkochte zalen speelt, speelt haar show bij Kunstmin twee keer, om 19:30 uur en om 21:30 uur.

 

Dordtse theatermaker Marjolein Meijers

De Kleine Zaal is op 4 september voor Marjolein Meijers. In haar nieuwste voorstelling ‘Simpel mooi bestaan’ neemt deze rasmuzikant en verteller pur sang je samen met haar geweldige muzikanten Onno en Walter Kuipers mee op een muzikale wereldreis, boordevol nieuwe Nederlandstalige liedjes en ontroerende verhalen.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.