Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Werken & leven in balans

De Bibliotheek AanZet en Schouwburg Kunstmin presenteren op woensdag 13 mei Meetup Live. Kijk, luister en praat mee over een actueel maatschappelijk thema, doe inspiratie op én deel je mening. Hetzelfde als altijd, maar dan toch nét even anders. We gaan namelijk digitaal. Dus sluit aan via je eigen toestel en doe mee.

Dit keer is het thema Werken & leven in balans tijdens corona. Hoe pas jij je aan? Wat gaat goed? Wat gaat minder goed? En wat zijn de ultieme tips om je een beetje soepel door deze tijd heen te slaan? Moderator David Ariza Lora gaat in gesprek met Maurice van den Hemel. van Gewoon Lekker Leven. En met Tanja Groenewegen van Winkel voor werkgeluk.

Zorg dat je er LIVE bij bent door op de onderstaande link te klikken! Op woensdag 13 mei vanaf 20.00 uur (opnames vanaf Schouwburg Kunstmin).

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.