Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

‘Wonen & Leven in tijden van corona’ via livestream op wo 13 mei 20:00 uur

Kunstmin en Bibliotheek AanZet presenteren online ‘Meetup Live’

Woensdag 13 mei om 20.00 uur start ‘Meetup Live’. Geïnteresseerden kunnen via een livestream op de site van Kunstmin, via KUNSTMIN TV (www.kunstmin.nl/kunstmin-tv) luisteren en meepraten.

Bezoekers kunnen online kijken, luisteren en meepraten over het actuele thema ‘Werken & leven in balans tijdens corona’.

‘Gewoon lekker leven’

Moderator David Ariza Lora gaat in gesprek met o.a. Maurice van den Hemel. Oprichter en mede-eigenaar van ‘Gewoon lekker leven’. Een succesmethode waarbij kwaliteit van leven voorop staat en financieel resultaat een logisch gevolg is. De trainer, spreker en coach met een missie ‘Van Nederland het gelukkigste land maken van de wereld’, geeft deelnemers tips om zich aan te passen aan een leven waarin werk en privé één worden.

 Hoe kun je deelnemen aan online ‘Meetup Live’

Deelnemers kunnen meedoen aan ‘Meetup Live’ via een livestream op KUNSTMIN TV woensdag 13 mei om 20.00 uur. Meepraten kan via de live chat. De livestream is op een later moment ook terug te kijken via KUNSTMIN TV (www.kunstmin.nl/kunstmin-tv).

De reeks ‘Meetups’ van Bibliotheek AanZet en Kunstmin

De Bibliotheek AanZet en Kunstmin presenteerden eerder al een nieuw seizoen ‘Meetups’. Bezoekers praten daarin maandelijks mee over actuele maatschappelijke thema’s, doen inspiratie op én delen hun mening. Geen debat, maar ‘gewoon’ een goed gesprek onder leiding van een moderator. Dit keer dus niet live, maar via een livestream.

   

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.