Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Word digitaal vaardig in de bibliotheek

Klik & Tik in de Stadsbibliotheek

De Bibliotheek vindt het belangrijk dat mensen zelf hun zaken kunnen regelen. Daarom kunnen mensen die digitaal vaardiger willen worden bij de bibliotheek terecht. Vanaf donderdag 12 september start de cursus Klik & Tik in Stadsbibliotheek Dordrecht. In zes lessen leren mensen de basisvaardigheden voor het werken met de computer en het internet. Deze gratis cursus bestaat uit verschillende onderdelen. De lessen vinden plaats op donderdag 12, 19 en 26 september en 3, 10 en 17 oktober van 14.30 tot 16.00 uur. Meedoen is gratis en aanmelden kan via de website of bij de balie van de bibliotheek.


AanZet voor iedereen
De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor onze al onze activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.

Praktische informatie
Wat:            Klik & Tik

Wanneer:      Cursus vanaf donderdag 12 september
Waar:           Stadsbibliotheek Dordrecht

Toegang:      Gratis

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.