Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Word financieel veilig

Lezing in Stadsbibliotheek Dordrecht

 Veel mensen worden vroeg of laat onafhankelijk. Op huishoudelijk, maar ook op financieel gebied. Helaas wordt hier soms misbruik van gemaakt. Bijvoorbeeld bij het pinnen of internetbankieren. Hoe herken je gevaren en voorkom je dit financieel misbruik? Op maandag 24 februari vertellen vrijwilligers van Indigo Zuid-Holland en Veilig Thuis er alles over. Deze lezing duurt van 14.00 tot 16.00 uur en is voor iedereen vanaf 55 jaar. De toegang is gratis. Aanmelden kan bij de balie van de bibliotheek, door te mailen naar secretariaat@indigozhz.nl. Of bel 088 4050607.

 Tot ziens in de Stadsbibliotheek!

 

Deze workshop voor ondernemers wordt georganiseerd i.s.m. De Stadsondernemer Anasha van Tooren. Om 14.30 uur is er inloop in café Americain. Na de workshop is er gelegenheid om hier met elkaar na te praten.

 

Over de Bibliotheek AanZet

Boeken lenen? Ja, dat kan natuurlijk bij ons. Maar je kunt bij de Bibliotheek AanZet ook terecht om Nederlands te oefenen, om te leren hoe je een DigiD aanvraagt en verhalen te horen én te vertellen. Het is een eigentijdse plek waar je jezelf kunt ontwikkelen op welk gebied dan ook. Kom ook eens naar een maatschappelijk debat of schrijf je in voor een cursus. Of meld je aan als vrijwilliger en help anderen op weg met jouw kennis. Laat je inspireren op www.debibliotheekaanzet.nl en stap gewoon eens binnen.

Praktische informatie
Wat:                             Lezing Financieel veilig
Wanneer:                      maandag 24 februari van 14.00 tot 16.00 uur
Waar:                           Stadsbibliotheek Dordrecht
Toegang:                     gratis | aanmelden

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.