Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Word vrijwilliger bij HartveiligWonen

HartveiligWonen

Dordrecht verbetert de acute hulpverlening in de stad door HartveiligWonen op te bouwen. HartveiligWonen bestaat uit een netwerk van vrijwilligers die kunnen reanimeren of bereid zijn dit te leren. Het werken met een AED (Automatische Externe Defibrillator) hoort hierbij. AED’s van particulieren, verenigingen of organisaties zijn belangrijk binnen HartveiligWonen.

Dordrecht is hard op zoek naar mensen die deze vorm van ‘burenhulp’ helpen opbouwen: vrijwilligers die opgeroepen willen worden om de juiste hulp te bieden èn (particuliere) AED’s die in nood gebruikt mogen worden. Laat uw AED registreren via www.hartveiligwonen.nl.

Informatieavond
Bezoek de informatieavond op woensdag 30 november in de Raadzaal van het Oude Stadhuis (start 20.00 uur). Kijk op www.hartveiligwonen.nl of bel (088) 6254200. Laat u informeren en inspireren over deze bijzondere vorm van burenhulp.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.