Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Zo anders, hoe pesten mijn leven heeft veranderd

De Dordtse Marjorie Olieberg- de Gids maakt op 3 november 2017 haar debuut met `Zo anders, hoe pesten mijn leven heeft veranderd.` Het verhaal van een vrouw die na 36 jaar op moedige wijze haar pestverleden heeft verwerkt om vervolgens haar droom uit te laten komen, anderen inspireren het beste uit zichzelf te halen.

`Marie heeft het allemaal, een leuk huis, lieve vriend en een baby op komst. Het geluk lacht het jonge koppel toe. Niemand weet dat Marie gebukt gaat onder haar verleden waarin ze werd gepest. In het geheim lijd ze aan agorafobie en is ze depressief. Totdat de geboorte van hun zoon alles op zijn kop zet, hij heeft Autisme. Marie wil haar zoon hetzelfde lot besparen. Nadat zij zich zichzelf volkomen verliest in dit proces, beland ze volledig ingestort in het ziekenhuis. Ze wordt gedwongen zichzelf aan te pakken en voor de eerste keer in haar leven vecht ze terug.`

Beoordeling uitgeverij Boekscout

“Ik heb bewondering voor de kracht die jij hebt gevonden om jezelf te accepteren en de moed om dit op te schrijven. Je stelt jezelf kwetsbaar op, maar juist jouw eerlijkheid zal mensen zo hard helpen om zich niet alleen te voelen. Er zijn duidelijke thema’s in jouw bundel aan te wijzen, namelijk pesten en jouw paniekaanvallen en agorafobie. Deze thema’s houden in jouw leven duidelijk verband met elkaar en daarmee maak jij lezers op harde maar sterke wijze duidelijk wat pesten met een mens kan doen. Zo breekt het mijn hart dat je als tienjarige schreef hoe je je niets waard voelde. Die emotie in jouw verhaal raakt me diep. Dit komt door jouw no-nonsense schrijfstijl: je schrijft helder, met vlotte zinnen en niet teveel poespas in moeilijke woorden. Jouw hoofdstuktitels als ‘Van slag maar niet verslagen’ hebben een iets dichterlijke sfeer, wat een mooie combinatie vormt met de gewone schrijfstijl.  Jouw boodschap, die is absoluut overgebracht. ‘Zo anders’ durven zijn, daar heb ik respect voor.’’

Zo anders, hoe pesten mijn leven heeft veranderd wordt op 3 november 2017 gelanceerd oor uitgeverij Boekscout.

Verkoopinformatie:

www.boekscout.nl

www.bol.com

Contact informatie:

Marjorie Olieberg- de Gids

contact@marjorieolieberg.nl

06-11692425

www.auteurmarjorieolieberg.nl

Facebook:@auteurmarjorieoliebergdegids

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.