Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Zomercursus Mindfulness

Mindfulness is met gerichte aandacht aanwezig zijn in het hier en nu.

Door heel bewust de aandacht te richten op waar je mee bezig bent, wordt het rustiger in je hoofd en kun je gepieker verminderen en neem je afstand van negatieve gedachten. Het is een effectieve methode om te leren omgaan met pijn, stressklachten, vermoeidheid en depressiviteit.

Van 29 juni t/m 17 augustus wordt er in Dordrecht  door Indigo Zuid-Holland Zuid een cursus Mindfulness georganiseerd. De cursus is bedoeld voor volwassenen die zich in een druk leven beter staande willen houden, meer momenten willen vinden om te kunnen genieten of zich energieker willen voelen.

De cursus bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur en één oefenbijeenkomst van 1,5 uur. Deze worden in de avonduren gehouden. De kosten bedragen € 284,00.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan bij het secretariaat van Indigo Zuid-Holland Zuid, telefoon 088 40 50 607 of e-mail secretariaat@indigozhz.nl. Het secretariaat is van maandag t/m donderdag tussen 8.00 en 20.00 uur telefonisch te bereiken en op vrijdag van 8.00 – 17.00 uur.

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.