Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Zonnebloem Regio Dordrecht organiseert 10e Roll-Over

Mensen voor wie, door fysieke beperkingen, een wandeling niet vanzelfsprekend is kunnen op donderdag 7 juni 2018 deelnemen aan een Roll-Over in Dordrecht. Deze keer vindt de wandeling plaats in het oude maar tevens nieuwe gebied in de buurt van de Stadswerven. Er wordt een volledig  rolstoeltoegankelijke route uitgezet van ca. 4 kilometer. Natuurlijk zijn ook gebruikers van een scootmobiel en/of rollator van harte welkom. Tijdens deze wandeling staan het leggen van contacten en gezelligheid centraal.

De start is om 14.00 uur. Afloop zal ergens rond 15.45 uur zijn. Voor deelnemers zonder rolstoel heeft de organisatie mogelijkheden. Ook voor een duwer kan worden gezorgd. Wel dient men zelf voor het vervoer van en naar het restaurant Khotinsky aan het Energieplein zorg te dragen.
De wandeling voert de deelnemers door het interessante gebied van de Stadswerven. Na afloop zal er in het restaurant Khontinsky een drankje en een lekkernij worden aangeboden Deze Roll-Over wordt mede mogelijk gemaakt door de Rotary-Club, Ames en Jumbo Sterrenburg Dordrecht.

Wanneer u interesse heeft dan kunt u zich tijdig (tot uiterlijk 7 juni a.s.) aanmelden bij onderstaande personen:
Henk Geleijns: telefoon: 06–80115749
Email: henkgeleijns@upcmail.nl
Hans Otten: telefoon: 078–6171300
Email: j.otten12@chello.nl
Corrie Alblas: telefoon: 078-6512972
Email: corriealblas51@gmail.com
Jaqueline de Lange: telefoon: 078-6133600
Email: llmdelange@gmail.com
Rob van der Sijde: telefoon: 078-6175451
Email: robvandersijde@upcmail.nl

Nieuws van dordtcentraal uit uw wijk.

Actueel

Dordrecht komt in feeststemming

DORDRECHT – Dordrecht komt langzaam in de kerststemming. Maandag werd in de binnenstad begonnen met het ophangen van de groene guirlandes en sfeerverlichting, zoals hier op de Visstraat.

Cultuur

Dansen op het leven bij DOOR

DORDRECHT – Podium DOOR op de Voorstraat 142-144 ontvangt zaterdagavond 19 mei de Amerikaanse band Terror Pigeon.

Actueel

SP-fractie geschokt door oplopende kosten Prins Clausbrug

DORDRECHT – De SP Dordrecht vindt de oplopende kosten voor de Prins Clausbrug, de fietsbrug tussen binnenstad en Stadswerven, onverantwoord en buitensporig.